Lefkoşa Hayvan Barınağı’na Öğrencilerden Anlamlı Destek

2021-12-28 03:27:39

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencilerden oluşan guruplar Lefkoşa Hayvan Barınağını ziyaret ederek barınaktaki sevimli dostlarla vakit geçirdiler ve mama bağışında bulundular.



SOS Çocuk Köyü, Yakın Doğu Koleji, Şht. Doğan Ahmet İlkokulu, Şht. Tuncer İlkokulu ve Little Hands Krerşi öğrencilerinden oluşan gruplara hayvan sevgisi, hayvanları korumanın ve barınaklardan hayvan sahiplenmelerinin önemi aktarıldı.



LTB Başkanı Mehmet Harmancı’da barınakta öğrencilerle vakit geçirerek geçtiğimiz yıl Haziran ayında barınağın sorumluluğunu LTB’nin alması ile birlikte yaşanan gelişmeleri aktardı.  

Başkan Harmancı hayvan barınağının LTB’nin kontrolüne geçtiği günden itibaren barınağın ciddi şekilde iyileştirildiğini ve standartların yakalandığını kaydetti. Barınakta bulunan sevimli dostların her türlü bakımlarının ve tedavilerinin yapıldığını belirten Başkan Harmancı bu süreçte gönüllü bireyler ve kurumların barınağa yardımcı olduklarının ve katkı sağladıklarının altını çizdi.

Başkan Harmancı, “Yaptığımız çalışmalar, hayata geçirdiğimiz projeler ve ortaya çıkan memnuniyet, doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. LTB olarak sevimli dostlarımızın sadece bir gün değil her gün yanındayız” dedi.